Sportsfysioterapi

Special uddannet

Priser både med og uden henvisning.

Sportsfysioterapi/idrætsfysioterapi er til dig som har fået en skade mens du dyrkede sport. Vores specialuddannede idrætsfysioterapeuter står klar til at hjælpe dig, om det er med henblik på genoptræning af din skade, vende fuldt tilbage til din idrætsgren, og/eller arbejde på at øge din performance. Vi har erfaring med følgende: fodbold, håndbold, badminton, rugby, løb, crossfit, tennis, dans, golf, kampsport, basket, styrketræning/vægtløfting, cykling, hockey, ski, gymnastik/akrobatik, klatring, yoga, mm. 
Vi tilbyder:

VI TILBYDER:

  • Genoptræning efter din skade

Har du fået en skade mens du dyrkede sport? Om din skade er akut eller kronisk står vi klar til at hjælpe dig med din genoptræning. Den rette genoptræning er utrolig vigtig for at undgå at skaden bryder op. Vi undersøger dig desuden for årsag samt eventuelle  kompensationsmønstre hvis skaden har været langvarig. Dette er vigtigt for at undgå kompensationsskader.


  • Tilbagevenden til din sport

Er du klar til at vende tilbage til din sport? Almen genoptræning er oftest ikke nok til at forberede dig på at vende tilbage til din sport. Vi sørger derfor for at inkorpere specifikke genoptræningsøvelser, som passer netop til DIN sport.


  • Performance optimering

Ønsker du at forbedre din præstation indenfor din sport? Eller forebygge fremtidige skader? Vi laver en dybdegående undersøgelse af dit nuværende atletiske potentiale gennem en række tests, og afdækker hvilke områder der ikke fungerer optimalt. Selve performance undersøgelsen varer 90 min, og derefter har du mulighed for opfølgningssesioner på 60 min hvor vi sørger for at hjælpe dig i mål.

Priser for performance optimering:


850,- Performance undersøgelsen 90 min

600,- Per opfølgende session 60 min

Man kan booke følgende: 4, 8, eller 12 sessioner (inkl. første session). Priserne er inklusiv alt nødvendigt udstyr som du får med hjem, samt fuld journal med dine resultater.

HVORFOR VÆLGE OS:

Udover vi har højtuddannet idrætsfysioterapeuter tilknyttet vores klinik, så har vi en neurobiomekanisk tilgang - altså vi tager udgangspunkt i hvordan vores styresystem - hjernen - spiller ind i vores smerteoplevelse, bevæglighed og performance. Denne tilgang (Z-health/funktionel neurologi) er ét rehabiliterings- og træningssystem som bygger på elite idræt, moderne smertevidenskab og neuroplasticitet. Topatleter verden over benytter sig af denne tilgang. Har det vækket din nysgerrighed? Så giv os ét kald.