Pilatescenter 

I Pilatescenteret under Gilleleje Fysioterapi har vi fokus på pilatesprincipper som: Kropsholdning, åndedræt, aktivering og træning af holdningsmuskler, smidighed, koordinering, balance og kropsbevidsthed.

I Pilatescenteret er det muligt at træne individuelt eller på hold med en fysioterapeut, der er certificeret pilatesinstruktør.

Holdtræning
Vi tilbyder primært reformer-hold, hvor du træner på hold op til ni personer.

Vi tilbyder cirka 20 hold ugentligt på forskellige niveauer. De er delt op efter begynder, let øvet, øvet og avanceret.

For at træne på hold ved Gilleleje Fysioterapi skal du have gennemgået introduktion til reformeren.

Introduktion foregår to gange om året på hold ved sæsonstart primo januar eller medio august.

Derudover tilbydes individuel introduktion til pilateshold, hvor der kan vælges 40 minutter standard introduktion til 350 kroner. Ved standard introduktion lærer du om reformeren, indstilling af reformeren samt prøver nogle basale reformer øvelser.

Udvidet introduktion a 55 minutter til 450 kroner er for dig, der ønsker en mere målrettet individuel træningsplan. Her vurderer dig og fysioterapeuten i fællesskab ud fra forskellige pilates-testøvelser, hvilket fokus der skal være i din træning.

Reformeren er både til dig der ønsker skånsom træning, men også til dig, der ønsker at optimere øget kropsbevidsthed, smidighed, stabilitet og udholdenhed.

Individuel Pilates-terapi
Tilbydes af pilates-certificeret fysioterapeut, hvor der aftales og udarbejdes en individuel plan for pilates-terapien. Der tilbydes behandlingstider a 25 minutter for 250 kroner, 45 minutter for 350 kroner og 55 minutter for 450 kroner.

Kontakt Fysioterapeut Bettina K. Rasmussen for yderligere information.

I Gilleleje Fysioterapi arbejder vi alle på at flytte klienten fra A-B.

Holdoversigt

Skærmbillede 2019-05-24 kl. 10.06.31.png
 

Se stor holdplan Her