Pilates Terapi

Pilates terapi er primært individuelt terapi, hvor der tages udgangspunkt i individuelle behov.
Det kan være et behov i forhold til at optimere noget funktionelt feks gang, løb, rejse sig fra gulv mv videre, til feks at optimere en sport eller et ønske om et velvære i kroppen.
Pilates Terapi er til dig, som ønsker at arbejde med pilates principper som kropsholdning, balance i kroppen, bevægelighed/smidighed, styrke af henholdsvis små og store muskelgrupper, vejrtrækning, koordination og kontrol af bevægelser er nogle af de fundamentale pilates principper.
Ud fra nogle udvalgte test, tester jeg dig i forhold til pilates principper. Ud fra testene og i samarbejde med dig, vurderes og planlægges hvad du kan have brug for at træne. Pilates-terapi kan tilbydes som hjemmeøvelser eller et Pilates -Terapi forløb, hvor der trænes målrettet efter hvad vi har vurderet, du har brug for.
Pilates terapi tilbydes på flere niveauer: 25 minutter til 250 kr hvor du feks selv har varmet op i træningscenteret og der trænes kortvarig og effektivt efter udvalgte målrettet pilatesøvelser. Det kan være inden for matpilates, pilates-reformer, pilates-chair eller pilates-cadillac.
40 minutter behandlingstid a 350 kr, hvor der er tid til mere intens pilates-terapi og hvor vi ofte kommer i dybden med udvalgte øvelser.
55 minutter behandlingstid a 450 kr er den udvidet pilates-terapi, hvor du vil få trænet hele kroppen igennem og få arbejdet effektivt og målrettet efter den plan der er lagt for forløbet. Trænings-behandlingen er tilskudsberettiget under ”danmark” og der gives tilskud efter normal behandling på ca 88 kr pr. gang.

pilates_logo_grå.png